*
/

*

 

Band

Tonny (zangeres) is al vanaf haar 17e jaar met muziek bezig. Zij heeft deel uitgemaakt van de oberkrainergroepen Nizozemska en Marinka en zingt momenteel ook bij Un bietje Brabants

Alfred (gitarist/zanger) speelt acoustisch gitaar, electrisch gitaar èn basgitaar. Hij maakte al jong, thuis kennis met duitstalige volksmuziek. Als jongen van 10 jaar zong hij in het vermaarde Stedelijk Helmonds Concertkoor. Tijdens zijn puberteit ontstond de belangstelling voor de gitaar en had hij een aantal jaren klassiek gitaarles. Later is hij ook basgitaar en keyboard gaan spelen. Alfred heeft een lange en brede ervaring in het spelen van bands. Over Die Klammsteiger zegt hij: "Een band om te kunnen performeren op gelegenheden waarbij zowel de traditionele volksmuziek gespeeld kan worden alswel de hedendaagse Oktoberfest-muziekstijl".

Ad (basgitarist/tubaïst) is lang verbonden geweest aan   Nizozemska en Marinka. Hij speelt tevens bij Un bietje Brabants.

Kees (steirische harmonika/zanger) is op verschillende muzikale terreinen actief en hij is manager van Die Tiroler Klammsteiger.